Pagina's

zaterdag 28 augustus 2010

Joepie!


Eindelijk ik heb een eigen werkplek thuis. Al tijden aan het dubben waar ik een plekje voor mezelf zou kunnen hebben maar alle hoekjes waren al bezet. Maar nu toch wat bedacht op zolder waar de jongste twee wat ruimte hebben ingeleverd.
Als je goed kijkt kun je een glimps opvangen van een nieuw product voor Mies&Moos DIY. De naam van onze nieuwe lijn, ja inderdaad do it yourself.
PS. de nieuwe producten van Froy&Dind zijn binnen, de schrijfwaren moet ik nog wel in de winkel plaatsen. Hopelijk lukt dat morgen. Van la Marelle is de bestelling de deur uit en hopen we voor de Utrechtse fabriek binnen te krijgen. Daar staan we weer op 4 en 5 sept.

maandag 23 augustus 2010

la Marelle


Zondagavond zat ik weer te smullen achter de PC want de nieuwe producten stonden online. Als winkelier kan je in de espace pro je bestelling plaatsen en kunnen we de nieuwe producten bekijken en bestellen. Wil je zelf op de hoogte blijven van nieuwe producten volg dan natuurlijk dit blog maar je kan ook kijken op het blog van la Marelle. Maar goed ik zat dus te smullen en wist weer niet wat nou te kiezen, meestal bestellen we teveel omdat het allemaal zo leuk is. Vandaag de bestelling bij elkaar gezocht en geschift en iets er toch maar weer bij, je kan er maar zoet mee zijn. Dan stuur ik het weer naar Monique en die heeft vast nog wel iets wat er af moet of erbij, heerlijk efficiënt allemaal. Hopelijk hebben we het snel in huis, het is dan altijd net of we een heleboel kadootjes hebben gekregen.

zondag 15 augustus 2010

Stoffen



Afgelopen vrijdag zijn Monique en ik de ontwerpen voor de stoffen wezen afleveren bij de stoffengroothandel. Maandag gaan ze richting China en hopen we over 6 weken de eerste collectie Mies&Moos stoffen in handen te hebben. Reuze spannend allemaal en wat jammer dat ik nog niet allemaal kan laten zien. Om toch een klein tipje van de sluier op te lichten de bovenstaande plaatjes, ze doen nog geen recht aan de stoffen maar geven een kleine indruk.
Monique heeft de afgelopen weken hard gewerkt om onze ideeën in beeld te brengen en ik vind dat dat super gelukt is. Ik verwacht dat we in het najaar de stoffen in de winkel zullen hebben. En wat dan te doen met de stoffen? Ook daarvoor zullen we met heel veel leuks komen.

woensdag 4 augustus 2010

Kleurwedstrijd la Marelle




La Marelle heeft net zoals vorig jaar een kleurwedstrijd. Als ik het goed heb vertaald zijn er kleurboeken en potloden te winnen. Stuur voor 23 aug. een onderstaande kleurplaat naar La Marelle, 2 rue Jules Simon 35000 Rennes.
Kijk voor het orginele bericht op het blog van la Marelle.

downloaden Adolie Day p6-7
downloaden Helene Druvert p14-15
downloaden Nathalie Lete p8
downloaden Peggy Nille P11
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...