Pagina's

woensdag 29 september 2010

Give away 1


Jaja daar is die dan onze eerste give away.
Ooit hadden we nog tijd om op bestelling te werken en enkele stuks te maken. Zo hebben we ook een sprei en dekbedovertrek voor een 1 persoons jongensbed gemaakt. Stoer met jeans en blauwe camouflage en af door de cijfers met textielverf. De cijfers zijn met de hand geverfd en de rijgsteek die de 3 lagen van de sprei verbind is ook handwerk. Omdat we geen enkele stuks meer verkopen blijven ze liggen wat toch wel zonde is, we zien ze liever op een bed prijken. Daarom doe mee aan de give away voor een uniek Mies&Moos jongens dekbedovertrek en sprei helemaal gratis en voor niks.
Hoe je kan winnen? Plaats een reactie waarin je zet wat voor soort stoffen voor jongens jij zou kopen (denk aan kleuren, prints, katoen, tricot, rib enz.) en aan welke patronen je behoefte hebt (vind je het leuk om kleding te maken of juist wat voor de slaapkamer, een tas enz.)De reactie die ons de meeste inspiratie geeft voor een stoffenlijn voor jongens is de winnaar.
LET OP! je hebt de tijd t/m zondag. Maandag maken we op het blog de winnaar bekend.

donderdag 23 september 2010

Net als mama


Binnenkort zal die binnen komen de kleine versie van promenons dans les bois. De grote hebben we na een tijdje afwezig te zijn geweest weer op voorraad. De grote voor mama, de kleine voor dochterlief!

woensdag 15 september 2010

Lekker herfstvest


Daar is die dan, een tijdje geleden beloofd, een breipatroon van een kindervest. Een patroon uit de oude doos dus lekker retro maar met een leuk kleurtje wol helemaal hip. Ella is er heel blij mee en heeft hem nu iedere dag aan. Het patroon is vrij recht toe rechtaan, als je de braamsteek te pakken hebt is het niet moeilijk. Ik heb de mouwen wel iets langer gemaakt (de lengte van een maatje groter) want ik vond ze erg kort, even meten dus bij de armpjes van je dochter.
Wil je aan de slag download dan hier blad 1 en blad 2

dinsdag 7 september 2010

de Utrechtse Fabriek


Afgelopen weekend was het weer zover, weer een kleurrijk weekend op de kinderboerderij in het Griftpark. We hadden het enorm getroffen met het weer, zeker als ik nu naar buiten kijk is het je amper voor te stellen dat van het weekend de zon zo heerlijk scheen.Er waren bekende gezichten zowel klanten als webwinkels maar ook veel nieuwe. We zijn zelf ook regelmatig gaan wandelen om even te shoppen of zagen op weg naar het toilet weer wat nieuws bij een kraam waar we toch echt al wel gekeken hadden.
Hieronder een aantal winkels waar het zeker de moeite waard is om te gaan kijken.
www.mumami.nl onze buurvrouw deze editie, voor prachtig gehaakte vesten, dekentjes, mutsen, jurkjes en veel meer.
www.esgii.nl voor mooie vilten producten. Ik heb er heerlijke sloffen gekocht die mijn voeten nu lekker warm houden.
www.evihan.etsy.com prachtige sieraden, glas gecombineerd met zilver.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...