Pagina's

donderdag 29 oktober 2009

Oeps!


Oeps! Ik zag tot mijn grote schrik dat het alweer een aantal weken geleden is dat ik wat heb geschreven. Voor mijn gevoel hebben we 2 weken geleden nog in Leiden op de kunstroute gestaan maar dat is dus niet zo. Zoals de meeste mensen dan verzuchten (ik ook) wat gaat de tijd toch snel.
Wij zitten met onze gedachten al bij de Sint en de goed gevulde winkel die we dan moeten hebben. Nou hebben we meestal niet zo`n probleem met inkopen, niets heerlijker dan shoppen om het te verkopen en natuurlijk voor jezelf wat weg te zetten. Dus de gevulde winkel zal wel lukken. Al zal het moeilijk worden om voldoende Lijsjes te maken. We hebben op het moment geen adres om ze te laten maken en zijn naarstig op zoek, als iemand een suggestie heeft horen we die graag. Dus nu moeten we zelf aan de slag, op zich niet erg omdat het best leuk is om te doen maar waar halen we de tijd vandaan? Maar voor al die belangstellenden voor een Lijsje of Linpop, we gaan ons stinkende best doen om de zak van Sinterklaas met veel poppen te vullen.
Voor de herfstvakantie hebben we de winkel weer gevuld met nieuwe producten van la Marelle, het is altijd weer genieten om die prachtige dingen door je handen te laten gaan. We hebben o.a. dagboekjes, zo leuk maar ik hou al lang geen dagboek meer bij, dus zonde om aan te schaffen. Ik hou van hebbedingen maar ze moeten bij mij wel nuttig zijn en een doel hebben. Dankzij het blad Flow toch een doel gevonden maar dat is een verhaal op zich waar ik een andere keer over uit zal wijden. Dus ben ik nu toch de trotse bezitter van een dagboekje van Lilidoll, zie bijgaande foto.
Er is nog zat mede te delen tav. Mies&Moos maar ik bewaar wat voor de komende dagen. Tot gauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...