Pagina's

donderdag 27 mei 2010

Utrechtse fabriekWe beginnen een beetje bij te komen van de Utrechtse fabriek, wat een heerlijk weer, leuke klanten en leuke mede webshopeigenaren. Als je goed kijkt op de tweede foto zie je iemand in een rood vestje. Dat is Moos, even aan het shoppen bij de andere kraampjes. Er zijn namelijk hele leuke dingen te vinden voor vaak nog een redelijke prijs. Ik wilde al heel lang zelf een etagere maken met schoteltjes en kopjes maar ik kwam een hele leuke tegen voor een hele leuke prijs waardoor ik zelf niet naar leuke kopjes en schoteltjes op zoek hoef. Daar ontbreekt het me meestal de tijd voor. Helaas kan ik het kaartje van de winkel niet vinden maar als ik het weet zal ik het nog een keer vermelden.
Wat ik ook erg leuk vind zijn alle kinderen die er rond lopen, je weet gelijk of ze leuk vinden wat je maakt en als ze met een glimlach op hun gezicht naar je kraam lopen is dat geweldig.
Op de andere foto kan je mij zien, Mies dus. En ik kan het niet laten om te zeggen maar charmant sta ik er niet op, de kraam ziet er gelukkig een stuk gezelliger uit. Moos heeft ook nog leuke foto`s gemaakt, ik zal haar aan haar jasje trekken om er weer een leuke collage van te maken, wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...