Pagina's

maandag 15 november 2010

De transformatie van een kruk

Alles staat op het moment in het teken Flavourites live. We verheugen ons om alle conculegaas weer te spreken en onze klanten live te zien. Het zal weer passen en meten worden om alles in de auto te krijgen daarom wordt er ook goed nagedacht wat we mee nemen en welke afmetingen het heeft. Bij de tafel wilden we dan ook krukjes en een bezoek aan de kringloopwinkel leverde 2 lelijke krukjes op.

Om in de sfeer van de DIY te blijven had ik al bedacht ze zelf met haakwerk een nieuw hoesje te geven. En zie daar ipv. een lelijke kruk een mooie crafty kruk.

Ik haak nog even door voor de volgende, die is vanaf vrijdag op Flavourites live te bewonderen. De werkbeschrijving van de vlaggetjeslijn zal op Flavourites live gratis te verkrijgen en een indruk geven hoe onze werkbeschrijvingen eruit gaan zien. Helaas is er bij de patronen ook een vertraging en zijn deze naast de stoffen ook pas in januari te verkrijgen. Wel hebben we modellen bij ons waardoor je kan zien welke patronen er straks verkrijgbaar zijn en hoe de stoffen eruit zien.
Wil je op de valreep kans maken op 2 kaartjes voor Flavourites live, stuur dan voor woensdag 12.00 uur een mail naar info@miesenmoos.com

2 opmerkingen:

  1. misschien een hele stomme vraag hoor, maar hoe maak je de hoes vast om de kruk? elastiek om de onderste toer of gewoon vastnieten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Xanderlique, ik had je reactie tot nu toe nog niet gezien, sorry. Door te minderen krijg je de hoes om de rand en eronder. Het is natuurlijk afhankelijk van je kruk en ik weet niet precies meer wat ik heb gedaan maar als je je cirkel groot genoeg hebt voor de bovenkant ga je minderen, pas op dat je niet teveel mindert. Kwestie van uitproberen, succes.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...