Pagina's

vrijdag 23 maart 2012

You are my happy!

Het begon met het zoeken naar een verjaardagskado voor mijn lieve vriendin Mies. Tot 2x toe kwam ik met een kado die ze al had gekocht of gekregen! En eigenlijk wil ik haar verrassen met iets wat ze nog niet kent of heeft, best lastig want we vallen vaak voor dezelfde mooie spullen.
Met dit dienblaadje 'You are my happy!' met Mr and Mrs Monkey hoop ik dat het lukt maar misschien kent ze m omdat het van Dottie Angel is.

pictures dottie angel

Het dienblaadje doet me ook denken aan de vriendschap van Mies en Moos. Soms net een getrouwd stel, harrewarrend en met liefde elkaar aanvullend en helpen als het nodig is.
Morgen (zaterdag) gaan we samen naar Marieke van Club Geluk voor een workshop, het andere verjaardagskadootje voor Mies, we gaan vogeltjes haken!
Heb er zin in! Even niet aan werken denken en lekker genieten...

Het dienblaadje heb ik gelijk ook ingekocht voor de winkel, zo leuk! Dat kan ik niet voor mezelf houden! En alleen verkrijgbaar bij Mies & Moos! dus een uniek cadeau om aan een dierbare en/of aan jezelf te geven! incl. een leuk kaartje.
Het dienblaadje staat bij mij op de rand van de kast mooi te zijn en zo voor het pakken om te gebruiken. Perfect ipv een bord voor je boterhammen en glas melk om mee naar buiten te nemen of 2 kopjes koffie/thee en lekkers!

 
Hieronder het verhaal van het dienblaadje, enjoy reading! 
:: rescued from the shelves of despair, mr and mrs monkey have found true happiness in their twillight years. mr monkey having no sense of smell is unawares of mrs monkey's need to wear her 'eau de toilette' on the heavy side. and most peachy indeed is mrs monkey, being very hard of hearing, is not kept awake at night by mr monkey's tres terrible snoring. one might think an old monkey may not snore when his nose is a fabric button, but think again because he does.
This lovely little tea tray celebrates mr and mrs monkey's fondness for each other in classic 'dottie angel' style. big enough to enjoy tea for two or indeed perfectly suited to be hung on the wall as a reminder of what makes us happy in life.

Alle nieuwe producten en aanvullingen van producten staan nu ook onder een kopje nieuw! in de webwinkel, in een oogopslag zien is wat er toegevoegd is!
een heel fijn weekend! 

 liefs Miss Moos

1 opmerking:

  1. Wat een leuk dienblad zeg, hopelijk is het een schot in de roos (driemaal is scheepsrecht toch?)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...