Pagina's

vrijdag 6 april 2012

Vrolijk Pasen & Lentekorting!


Tijd voor bezinning, saamhorigheid en gezelligheid dit weekend!
Donderdagavond was een goed begin met The Passion in Rotterdam op Nederland 1, prachtig en ontroerend spektakel met bekende zangers zoals Danny de Munk (Jezus) en zangeres Berget Lewis (Maria) over het Paasverhaal uit de Bijbel in eigentijdse versie. Zaterdag met de kinderen van de buurtvereniging paaseieren zoeken bij ons in de tuin en film kijken in het atelier, al jaaaren een traditie! Dus was het vandaag tijd om een stukje in het atelier aan kant te maken, 'oma' was aan de poets, 'opa' was oude fietsen uit elkaar aan het slopen, manlief een kast aan het maken en ik probeerde alle 'rotzooi' te sorteren om te bewaren of weg te gooien! De jongste zat stilletjes achter de computer, zodat we dat vergaten en ze heeeeel lang daar zat, tsja, dat was weer een natte legging en onderbroek....


En als je even tijd hebt, kijk dan in de webwinkel, hier staan o.a. heerlijke nieuwe themaschriftjes, tassen en kleurboeken van La Marelle en daarom wil ik jullie verblijden met een leuke Lentekorting!
Een week lang, t/m 14 april, GRATIS VERZENDEN bij een bestelling vanaf 5,- (let op! én tot 2 m stoffen) enveloppost en vanaf 50,- pakketpost!
enveloppost kortingscode: gratisenvelop en pakket: gratispakket
Als er vragen zijn kun je mij mailen via info@miesenmoos.com, ik beantwoord ze graag!

Fijne dagen, geniet ervan!

liefs, Miss Moos

1 opmerking:

  1. Klinkt als een heerlijk weekend. Jij ook heel fijne paasdagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...