Pagina's

donderdag 6 september 2012

Kleuren tot 14 september, Lijsje en meer

Help! Tot nu toe heb ik 2 inzendingen voor de kleurwedstrijd en daarom verzet ik de inleverdatum.  Twitter het door, zet het op facebook, op je blog, laat iedereen het weten want ik wil leuke prijsjes weggeven en wat meer mensen blij maken. 
Wees creatief en maak een foto, scan mail of stuur het op! 
TOT 14 SEPTEMBER gaan we door (komt niet zo heel nauw...)

Ondertussen probeer ik weer op gang te komen na Tuin5. Na een heerlijke dag en met wat prachtige kaartjes van mijn buuf Thalysia van www.stokwolf.com en een bemodderde 6-jarige rijker gingen we naar huis. De meiden hebben zich de hele dag vermaakt; Nintendo-en onder de kraam, theater met o.a. Peter en de wolf, dans, een voelpad, popcorn maken en kleuren...  o ja, lekker kliederen met modder.

www.stokwolf.com
Vanaf nu staat er in de webwinkel dat lieve lange Lijsje (alle lieve lange lappenpoppen) op bestelling leverbaar zijn. Ik probeer elke keer voorraad te gaan maken maar dit werkt niet... want de één wil lieve lange blonde knotten-Lijsje en een ander lieve lange Lin met zwarte staartjes. Ook heb ik stof klaarliggen om weer wat 'echte' Linjurkjes te maken.

Ook is de stof Birds green weer op voorraad, Marrakech is helaas helemaal opperdepop!
En nu nog even speuren naar o.a. tricot en nicky om de stoffen aan te vullen en bandjes en kantjes bestellen.

Have a nice day!
liefs Miss Moos

Dochterlief Leonie in 2008 met lieve lange Bella

3 opmerkingen:

 1. Ik volg je maar je staat volgens mij niet in mijn lijst, hmm, maar via via ben ik weer hier en als ik van het weekend ietsie pietsie tijd over heb zal ik ermee aan de slag, leuk! Het is een prachtige afbeelding!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Fijn om te horen dat je je best gaat doen om er mee aan de slag te gaan! Het wordt prachtig weer dit weekend, dus of je er aan toekomt... ?

   Verwijderen
 2. Mijn dochter is vanmiddag begonnen met de prachtige kleurplaat! Is er nog tijd om hem te versturen, want dan wordt dat vrijdag......Heb je hem zaterdag/begin volgende week.

  Hartelijke groetjes, Annamiek
  http://www.eigenwijzebreisels.nl/Home.html

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...