Pagina's

dinsdag 6 november 2012

Lijsje, Linda en Holy Stich!


Lieve allemaal,

Zoals jullie al gemerkt hebben was het stil, errug stil van mijn kant... Het zat soms niet mee de laatste tijd en wanneer de rust weerkeerde holde ik er weer achteraan om alles weer in te halen. Tsja.... en dat werkt niet, soms zitten er maar weinig uren in een dag! Ik kan even niet beloven wanneer ik blog en waarover, de uitslag van de kleurwedstrijd houden jullie ook even te goed, moet alles nog even goed bekijken want het zijn ontzettend leuke inzendingen! Werd er helemaal happydepeppie van maar ik kan nog niet beslissen en wil daar even rustig voor gaan zitten. En om op feiten terug te komen sla ik even wat gebeurtenissen over met bloggen en ga ik naar de meest recente gebeurtenis en dat is: 


Zaterdag en zondag ben ik te vinden in Leeuwarden samen met Linda de Haan.  Linda is illustrator en maakt prachtige tekeningen en Lijsje mocht model staan voor in het boek 'De vrolijke tweeling'. En zo begon het allemaal; in november vorig jaar werd er over en weer gemaild, 'schetsen' volgden in het voorjaar...

....in mei/juni kwam er een pakketje...
....bijna te mooi om uit te pakken....
...prachtige illustraties! (zie je Lijsje?)
en kaarten... en een lief briefje... en labels met een stempel van Lijsje.... zo lief!...
....naar school mee met mijn jongste Leonie, helemaal trots,
de juf leest  'de vrolijke tweeling' voor...

...Lijsje op de uitnodiging van DE boekpresentatie
bij Helden & Boeven in Amsterdam...
....en een tweeling erbij in de winkel,  speciaal gemaakt voor Linda...
....in Leeuwarden bij De Toverlantaarn in de etalage....

 ....dit was het voor nu eventjes en ga ik aan de slag om een Lijsje met een brilletje af te maken 
en tussen het huishouden en werk door voorbereidingen te treffen voor komend weekend om naar Linda te gaan. In de zomervakantie hebben we elkaar 'in 't echie' ontmoet op de camping op Texel waar we bij haar oranje retro vouwcaravan een bakkie koffie dronken en elkaar een beetje beter hebben leren kennen, de mannen zaten bovenop een duin te praten en de kinderen speelden binnen in de caravan... het is een fijne herinnering! Dit weekend gezellig samen met Linda een cel delen in de 'bajes'.... en ik hoop jullie ook weer snel te ontmoeten!


3 opmerkingen:

 1. Leuk, dan kom ik een kijkje nemen in de cel. Heb gisteren net 2 mies en moos jurkjes geknipt moet ze nu nog even in elkaar zetten. Ben een grote fan van je patronen. Hoop dat er snel weer nieuwe patronen komen.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neem je ook de stoffen mee uit je webwinkel?
  Wil graag wat bij je kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De stoffen gaan niet mee maar je kunt wel doormailen wat en hoeveel je wilt en dan neem ik je bestelling mee naar Leeuwarden, is da wa?

   Verwijderen

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...