Pagina's

vrijdag 2 juli 2010

LijsjePfff, wat is het warm. Alles zit dicht en het is donker binnen maar dat zorgt er gelukkig voor dat het nog een beetje te doen is binnen. Het is zomervakantie hier, de meisjes waren al om 11.00 uur klaar op school en aangezien ik koel wilde lunchen zijn we naar de Mac gereden. En inderdaad heerlijk koel en rustig.
Maar goed bovenaan staat als onderwerp Lijsje dus daar wil ik het natuurlijk over hebben. Helaas zitten we nu al bijna een jaar zonder voorraad, het blijkt toch heel lastig om Lijsje door anderen te laten maken. Misschien zijn we ook teveel pietje precies maar ons troetelkindje moet er natuurlijk wel goed uitzien. Ze is geen pakje boter waarbij een deukje niet uitmaakt, smaakt het nog steeds goed. Al zijn er zat mensen die een pakje boter met een deuk niet kopen. Maar Lijsje dus, de afgelopen dagen heb ik armen, benen, lijven geknipt, geschilderd, gestikt en gevuld. De vulling kriebelt lekker met het warme weer. Nu zijn er dus weer 6 Lijsjes zo goed als klaar maar ze halen de winkel niet eens, een paar keer per week krijgen we een mail binnen met de vraag of er nog Lijsjes geleverd kunnen worden. We hopen nog steeds dat het gaat lukken om Lijsje te laten maken, het ziet er ook wel naar uit dat dat gaat lukken en we iedereen die belangstelling heeft blij kunnen maken. Zoals je op de foto ziet wordt Lijsje met open armen ontvangen. Met dank aan Lauren en haar oma voor het opsturen van de foto.
Nu de zomervakantie is begonnen wordt er t/m 16 juli alleen op vrijdag verzonden en alle bestellingen daarna gaan 16 aug. weer de deur uit. Mijn (Mies) 2 weken vakantie gaan nu in, dus zal het 2 weken stil zijn op het blog. Niet zo heel bijzonder want de regelmaat zit er bij mij nog niet echt in, ik hoop mijn blogleven na de vakantie te beteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...