Pagina's

dinsdag 1 september 2009

1 sept. 2009


Vandaag naar de trademart geweest. Voor wie er niet bekend mee is, het is een permanente beurs in Utrecht voor de detailhandel. Vandaag was de laatste dag van de najaarsbeurs, toch maar even langs gewipt. We lopen dan altijd wat gehaast rond omdat om 15.00 uur de schoolbel weer gaat en we een aantal meiden op moeten halen. Zo waar waren we vandaag op tijd terug, meestal komen we dan op het nippertje de straat van school inrijden maar we hadden nu zelfs nog tijd voor een bakkie koffie. We zijn heel blij dat we gegaan zijn, want we werden helemaal verliefd op de producten van Froy & Dind ( 2 belgische meiden). Wat een snoepjes van blikken , kaarten, buttons, magneetborden, magneten en schrijfwaren. We hebben bij onze bestelling maar gekeken wat we niet wilden want bijna alles is leuk.
Alle producten zijn ontworpen door Adinda & Froya, 2 mama’s die met veel plezier, passie en al eens de slappe lach kaartjes maken voor groot en klein…
Ze leerden elkaar kennen omdat hun werkjes in de academie in dezelfde schuif belandden… m.a.w. het leek allemaal sterk op elkaar…
Ze knutselden en frutstelden al jaren voor vrienden, feestjes en allerlei kleine opdrachtjes, …
Aan ideeën en dromen geen tekort. Begin 2008 besloten ze de knutsels voor ‘echt’ te gaan maken. Begin juni kwamen de eerste postkaartjes ter perse… Het begin van een klein succes. Nu hebben ze een collectie postkaarten, badges, magneten, schriftmappen, blikken dozen en magneetborden en maken ze mooie geboortekaartjes voor heel wat babietjes!
De kaartjes zijn een patchwork van allerhande hebbedingetjes, prenten, stofjes en herinneringen verzameld door de jaren heen, een tikje nostalgisch met een frisse wind en kleurtjes er doorheen! (van de website van Froy & Dind)
Half oktober hebben we alles binnen (bijna de hele collectie) maar misschien al een aantal producten eerder. We houden jullie op de hoogte.
Wil je meer zien kijk dan op
http://www.kersopdekaart.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...