Pagina's

vrijdag 18 september 2009

een gevoel van gloria!Hier worden we vrolijk van! Kijk vooral op Simone's blog en in haar winkeltje om 'een gevoel van gloria!' te krijgen, wij zijn als 'winkelmeisje' aanwezig met Lijsje en Lin en gaan genieten!

Tijdens de kunstroute Leiden op 26 en 27 september 2009 organiseert Simone de Jong voor het vijfde jaar een kunstproject in de Dwarsbolwerkstraat in Leiden. Het ene jaar kon je gluren door brievenbussen, het andere jaar hoorde je eindelijk eens alle verhalen achter aanwezige sporen in de straat als barsten in ramen, verfvlekken op muren en krassen op deuren. Hingen er vorig jaar nog stereokijkers met verhalen bij de voordeuren van alle bewoners: dit jaar bezorgt Simone de Jong met hulp van vele anderen elke bezoeker 'Een gevoel van gloria'.

Het hele weekend verkopen pakweg vijftien winkelmeisjes (jaaaa, ook Mies&Moos) in de Dwarsbolwerkstraat alledaagse schoonheid van schatkistjes tot duiven, van een verhaal over de pijn van geluk tot geborduurde troostzakdoeken. Artikelen die dit weekend op verrassende wijze worden getoond en na de kunstroute blijvend te koop zullen zijn in de internetwinkel ‘Gloria’ van Simone de Jong. Alleen haar website www.simonedejong.nl bezorgt je al een gevoel van gloria. Niet alleen doordat de website de etalage is van haar verrassende winkeltje, maar ook omdat je er verhalen kunt lezen en zelfs filmpjes kunt bekijken in haar kleine huisbioscoop.

Simone de Jong is eigenlijk al jaren winkelmeisje. Zij maakt al langere tijd producten over alledaagse schoonheid en verkoopt liefdesbrieven, geluksweekprogramma’s en geborduurde pleisters. Het aanbod aan producten in haar winkel Gloria breidt zich bijna wekelijks uit. Zo kunt u ook ‘in een uurtje leren inparkeren’ bij haar kopen, schrijft zij uw profiel voor datingsites waar u zich op in wilt schrijven en wacht zij bij u thuis op de bank op producten die bezorgd moeten worden als u er niet bent. Je zou er acuut een gevoel van gloria van krijgen.

Simone schrijft verhalen en toont haar foto’s op www.simonedejong.web-log.nl Veel van de winkelmeisjes die een grote diversiteit aan producten zullen verkopen in de Dwarsbolwerkstraat heeft zij opmerkelijk genoeg via haar weblog leren kennen. Het weblog dat net als de Dwarsbolwerkstraat dit weekend een podium is waarop producten worden aangeprezen, verhalen worden verteld die verteld moeten worden, geheimen worden opgebiecht en gouden tips worden gedeeld. Een snoepwinkel, maar dan anders.
Een winkel waar je 'een gevoel van gloria' koopt.

U bent 26 en 27 september van harte welkom in de Dwarsbolwerkstraat.
Er staat in elk geval een winkelmandje voor u klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...