Pagina's

maandag 14 september 2009

14 september 2009Wat gaat de tijd snel, het is alweer ruim een week geleden dat we op de Utrechtse fabriek stonden. Zondagavond kwamen we heel moe maar heel voldaan thuis.
Vrijdagavond 4 sept. stond ik samen met de man van Monique, Leen, in de stromende regen de wagen tot aan de nok toe vol te laden. Wat natuurlijk niet al te hoopgevend was voor de volgende dag. Zaterdagochtend maar eerst uit het raam gekeken, pfff droog gelukkig.
Het is fijn om zo`n uitgebreide collectie la Marelle te hebben maar dat te verhuizen voor een markt is wel een hele klus laat staan het uitpakken. Toen de markt om 10.00 uur begon waren we nog niet klaar. Gelukkig waren we niet de enige. Wat leuk was het om de markt te zien groeien en kleur te zien krijgen. Ieder met z`n unieke spulletjes en eigen stijl. Onze favoriet was onze achterbuurvrouw Elizabeth van http://www.feesthoedjes.nl/. We zijn met prachtige spulletjes van haar naar huis gegaan, kroontjes, toverstafjes, stoffen taart en schotel (klinkt misschien raar maar ziet er sprookjesachtig uit). Helaas staat er niet zoveel op haar website, we hopen dat haar voorraad snel weer groter is en er meer te zien is.
Ik kan natuurlijk nog veel meer vertellen maar ik kan je aanraden de volgende editie van de Utrechtse fabriek zelf te komen bekijken. We zullen jullie op de hoogte houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...