Pagina's

woensdag 29 december 2010

Jasjes voor glazen potten haken


Toen ik bij Dottie Angel de jasjes voor glazen potten zag wilde ik eigenlijk gelijk aan de slag. |Maar ja geen potten dus die eerst maar sparen en toen nog tijd vinden. Maar zoals jullie zien is dat gelukt en heb ik mijn eigen versie gemaakt.
Ik heb voor de etiketten stof geknipt, de tekst met pen die weer verdwijnt de tekst erop gezet en met borduurgaren erop geborduurd. Hiermee heb ik ze ook vastgezet.
Daarna mijn boek 100 bloemen om te breien en haken erbij gepakt en samen met mijn middelste, voor wie ik de potten gemaakt heb, bloemen erbij gezocht.
Ze staan nu te pronken op haar bureau tussen haar computer en plastic kapspiegel van Barbie (helaas heb ik haar nog niet zover dat deze weg mag.)
Ik heb ipv. dubbele stokjes, enkele stokjes gebruikt (crotchet  is een stokje) en ik heb nog een extra randje bovenaan  erop gemaakt. Eerst minderen, om de drie stokjes 1 minderen (overslaan) en dan nog een rand van enkele stokjes.4 opmerkingen:

 1. Ik las op een ander logje iets over Dottie Angel.... Maar eerlijk gezegd zei me dat niet zoveel....
  Dus ben ik even gaan zoeken op google en ook op afbeeldingen.
  Daar stond de foto van deze potjes....
  Ik vind ze super leuk!
  Denk dat ik dat ook eens ga proberen (als beginnende haakster).....
  Vind ze echt heel lief....

  Groetjes van Ivonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom Ivonne, succes met de potjes, het is even uitvogelen hoe het moet dan heb je er zo een aantal gemaakt. Al ben ik wel blijven steken bij deze 3, nog zo veel andere projecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These are the most adorable jar covers I have seen yet! You chose such cheerful colors. The fabric labels make these extra cute!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for leaving a note. Replies will be placed on this blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...